ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Χάρι Μαγκουάιρ: Αναβλήθηκε η ακρόασή του στην έφεση για την υπόθεση του καυγά στη Μύκονο

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ είχε εμπλακεί σε καυγά με αστυνομικούς στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2020 και κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο, αλλά άσκησε έφεση, με την ακρόασή του να αναβάλλεται λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Στον Μαγκουάιρ έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή από την ελληνική δικαιοσύνη για την επίθεση σε αστυνομικούς στη Μύκονο, αλλά ο ίδιος έκανε έφεση κατά της αρχικής ετυμηγορίας και είχε προετοιμαστεί για την ακρόασή του, ώστε να αλλάξει η απόφαση.

Η απεργία χάλασε όμως τα σχέδιά του σε αυτή τη φάση και στην Αγγλία κάνουν λόγο για εκνευρισμό του διεθνής Άγγλου ποδοσφαιριστή. Στον Guardian μίλησε μάλιστα και ο συνήγορος πολιτική αγωγής Γιάννης Παραδείσης, αναφέροντας τα εξής: «Η υπόθεση πρόκειται να αναβληθεί. Η απεργία σημαίνει ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν δικαστικές διαδικασίες. Θα μας δοθεί νέα ημερομηνία από τον δικαστή αύριο. Είναι επαγγελματίες (σ.σ. οι αστυνομικοί) και ξέρουν ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα μπορεί να πάρει πολύ χρόνο».

 

To άρθρο Χάρι Μαγκουάιρ: Αναβλήθηκε η ακρόασή του στην έφεση για την υπόθεση του καυγά στη Μύκονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button