ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Η Μαρία Κουτσουρλή στη σκηνή του Faust

Η Μαρία Κουτσουρλή επιστρέφει σήμερα (Κυριακή 14 Απριλίου) στο Faust μεταφέροντας στη σκηνή του όλα τα τραγούδια που αγαπάει, τα αγαπημένα της αντικείμενα και φυσικά το κέφι και την ενέργειά της.

Η αισθαντική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς συνεχίζει τη μουσική διαδρομή της και έρχεται με φόρα να κερδίσει τις καρδιές μας παρουσιάζοντας και το καινούριο της κομμάτι με τίτλο «Νύχτες που δεν ανήκω»! Μια δυναμική μπαλάντα δύο νέων δημιουργών, του Πέτρου Π. Βεντουρή (μουσική) και του Πέτρου Ν. Βεντουρή (στίχοι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία μας συστήθηκε την περίοδο της πανδημίας με live μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της και τραγουδούσε για εμάς, στο κανάλι της στο YouTube, «Ζωντανά απ’ το Σαλόνι».

Το 2021 τη γνωρίσαμε καλύτερα με το τραγούδι «Ανακωχή» σε στίχους και μουσική του Αίσωνα. Μας κέρδισε παράλληλα και με τις υπέροχες διασκευές σε τραγούδια των Νίκου Πορτοκάλογλου, Παύλου Παυλίδη, Αρλέτας και άλλων που παρουσίασε ψηφιακά αφήνοντας από νωρίς το αποτύπωμά της ως ερμηνεύτρια. Τον Νοέμβριο του 2023 κυκλοφόρησε το δεύτερο single της «Τα βιβλία σου» σε στίχους του Πέτρου Ν. Βεντουρή και μουσική του Πέτρου Π. Βεντουρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε της live εμφάνιση περιλαμβάνει απρόσμενες διασκευές, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια των 90s και 00s αλλά και τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών και δημιουργών (Αλεξίου, Κραουνάκης, Γαλάνη, Γλυκερία, Χατζηγιάννης και άλλων). Όλα αγαπημένα κομμάτια, διασκευασμένα με φρέσκο και ατμοσφαιρικό ήχο από τον συνεργάτη της, ενορχηστρωτή και κιθαρίστα Δημήτρη Σιάμπο αλλά και δίπλα σε αυτά, τα δικά της τραγούδια από τη συνεργασία με δημιουργούς της γενιάς της.

Καλεσμένος της ο Χρήστος Κούρτογλου, ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός της νέας γενιάς που τον γνωρίσαμε από τα πρώτα τραγούδια που κυκλοφόρησε όπως τα «Όλο τρέχω», «Λαβύρινθοι», «Ένας άνθρωπος μικρός» και άλλα.

Η Μαρία Κουτσουρλή ανεβαίνει ξανά, παρέα με την εξαιρετική μπάντα της τον Απρίλιο στη σκηνή του Faust για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τραγούδια που μας συγκινούν και μας κινητοποιούν προσκαλώντας μας να φωτίσουμε τη βραδιά όλες και όλοι μαζί, με τα χαμόγελα και τις φωνές μας!

Συντελεστές

Κιθάρα-ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος
Μπάσο: Νίκος Βλάχος
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Πλήκτρα: Μάρκος Χαϊδεμένος
Ηχοληψία: Νίκος Γκουντινάκης

Ώρα έναρξης | 21:00
DoorsOpen: 20:30
Είσοδος: 7 ευρώ
FaustBar – Theatre – Arts: Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλ. Kρατήσεων| 210 32 34 095

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button