Διεθνή επικαιρότητα

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Χιου Γκραντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Bridget Jones 4»

Έπειτα από φήμες που κυκλοφορούσαν επί μήνες, επιβεβαιώθηκε ότι η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Ρενέ Ζελβέγκερ  θα επαναλάβει έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους στην ταινία «Bridget Jones: Mad About the Boy».

Η νέα παραγωγή της Universal Pictures και του Working Title, θα είναι προσαρμογή του ομότιτλου μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Έλεν Φίλντινγκ που κυκλοφόρησε το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Mad About the Boy» σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του Χιου Γκραντ στον ρόλο του γοητευτικού «Ντάνιελ Κλίβερ» μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ Έμμα Τόμσον και τους Τσιούετελ Έτζιοφορ  και Λίο Γούνταλ.

Για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα θα είναι άνδρας και μάλιστα ο Μίχαελ Μόρις μετά τις Σάρον Μαγκουάιρ  και Μπίμπαν Κίντρον σε σενάριο που έγραψε η Φίλντινγκ.

Σημειώνεται ότι «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του το 2001 ενώ χάρισε στη Ζελβέγκερ την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Συνολικά το κινηματογραφικό franchise έχει εισπράξει 760 εκατομμύρια δολάρια στο box office, παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο ενώ αναμένεται στους κινηματογράφους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button