Διεθνή επικαιρότητα

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αφίχθη την Τρίτη ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Ο 24χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» απόψε, όπου εισέπραξε «θερμή» υποδοχή από τον διοικητικό επικεφαλής του «Δικεφάλου», Θανάση Χατζόπουλο, αλλά και φιλάθλους της ομάδας.

«Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, να επισκεφτώ τη χώρα και γιατί όχι να παίξω μπάσκετ σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος, πλέον, που θα έχω αυτήν τη δυνατότητα. Άκουσα όμορφα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, έχω να μάθω πολλά ακόμη, φυσικά. Από τη στιγμή που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τους εκπροσώπους μου, για την προοπτική της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, άκουσα μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε, αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο 24χρονος NBAer προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το βασικό κίνητρό μου είναι να κερδίζω παιχνίδια. Λατρεύω το μπάσκετ, ήταν αυτό ήθελα να κάνω από πολύ μικρή ηλικία. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Το προσωπικό κίνητρό μου είναι να επιστρέψω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να βρω, όσο γίνεται γρηγορότερα, ‘χημεία’ με τη νέα ομάδα μου. Ο βασικός μας στόχος, από εκεί και έπειτα, είναι να κερδίζουμε παιχνίδια».

Ερωτηθείς για τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητάς του απάντησε: «Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να παίξω, πάντα είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται στο γήπεδο. Περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ομάδα».

Ο Θανάσης Χατζόπουλος, με τη σειρά του, ανέφερε: «Θέλουμε η δύσκολη χρονιά που διανύουμε να τελειώσει καλά, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ! Καλωσορίζουμε τον Κέβιν στην ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button