Ομορφιά

Ο Σταύρος Νικολαΐδης συγκλονίζει: «Εξαιτίας των γονιών μου η αδελφή μου δεν έκανε ποτέ την δική της οικογένεια»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης βρέηθκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μπαμπά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς και τα αδέλφια του.

Αρχικά, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε: «Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ την δική της οικογένεια».

Ακόμη, ο Σταύρος Νικολαΐδης συμπλήρωσε: «Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω».

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης κατέληξε: «Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν «τώρα εσένα γιατί σε πήραν;», «θα σε πληρώνουν;» και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button