Διεθνή επικαιρότητα

Πέθανε ο ηθοποιός του Chilling Adventures of Sabrina Chance Perdomo

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 30 Μαρτίου σε ηλικία 27 ετών, ο ηθοποιός Chance Perdomo. 

Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις σειρές Chilling Adventures of Sabrina και Gen V άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από δυστύχημα με τη μηχανή του.

Κανένας άλλος, όπως έγινε γνωστό, δεν ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα. «Το πάθος του για τις τέχνες και η ακόρεστη όρεξή του για ζωή ήταν αισθητά από όλους όσοι τον ήξεραν και η ζεστασιά του θα συνεχίσει να υπάρχει σε αυτούς που αγαπούσε περισσότερο» δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Deadline. «Ζητάμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα όσο θρηνεί για την απώλεια του αγαπημένου γιου και αδερφού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι παραγωγοί της σειράς Gen V σε ανακοίνωση έκαναν γνωστό ότι σταματάει, προς το παρόν, η παραγωγή της δεύτερης σεζόν.

Ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού στα τηλεοπτικά βραβεία Bafta 2019 για τον ρόλο του στο δράμα Killed by My Debt του BBC Three.

«Η ακόρεστη όρεξή του για ζωή ήταν αισθητή σε όλους όσοι τον γνώριζαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου.

«Η ζεστασιά του θα συνεχίσει να υπάρχει σε εκείνους που αγαπούσε περισσότερο», προστίθεται στην ανακοίνωση πριν ζητήσει να δοθεί στην οικογένεια του Περντόμο «ιδιωτικότητα καθώς θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της γιου και αδελφού».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button