Ομορφιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: «Αυτό ήταν που ενόχλησε την Κατερίνα»

Το παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σχολίασε η παρέα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μετά τη φωτογραφία και το βίντεο που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο από βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον εφοπλιστή.

Αυτό το φιλί ήταν η αιτία να κάνει unfollow η Κατερίνα Καινούργιου την παρουσιάστρια του Mega.

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρήθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης: «Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button