LifeStyle

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας με τον πατέρα μου, με έκανε στα 62 του

“Ποτέ δεν μπόρεσα να τον καταλάβω, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος” ομολογεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στη σχέση με τον πατέρα του και όσα δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει σε εκείνον αναφέρθηκε, με ειλικρίνεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου (23.03.2024), όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” με την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

“Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα και ο πατέρας μου ήταν από την Ρωσία. Ποτέ όμως δεν μπόρεσα να τον καταλάβω οπότε δεν μπορώ να πω τι ιδεολογία είχε, ποτέ μου δεν μπόρεσα να τον καταλάβω. Ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, δεν καταλάβαινα τι σκέφτεται” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Αυτή είναι μια δική μου προσπάθεια για να μπορέσω να καταλάβω και εμένα αλλά και την κοινωνία που ζω. Δηλαδή να καταλάβω ότι μέσα μου, αν έχω εξασκηθεί να είμαι κυνικός, πρέπει να το αλλάξω. Αν έχω εξασκηθεί να είμαι νάρκισσος, πρέπει να το αλλάξω. Πρέπει δηλαδή να φιλτράρω πολλά πράγματα μέσα μου για να μπορέσω να νιώθω χρήσιμος για μια κοινωνία και όταν μιλάω ή λέω μια γνώμη να μπορέσουν να την ακούσουν 10 άνθρωποι και να μπορέσω να τους επηρεάσω”.

“Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος δεν ήταν ανοιχτός. Είχαμε και μια τεράστια διαφορά ηλικίας, με έκανε στα 62 του χρόνια. Τώρα είμαι εγώ 61, του χρόνου θα είμαι 62, σκέφτομαι πως αν τώρα γεννούσα ένα μωρό παιδί, εκτός του ότι θα μου κάλυπτε κάποιες ανάγκες μου, μετά;

Σε 10 χρόνια που θα ήθελε να παίξει, τι θα μπορούσα να του προσφέρω που εγώ έχω αρχίσει να πονάω σιγά σιγά;

   

Δεν κατηγορώ αλλά δεν μιλάμε για την Ελλάδα του ’25, αλλά του ’63 που ακόμα ήταν χωράφια και οι άνθρωποι είχαν μια άλλη νοοτροπία και μια άλλη σκέψη για τα πράγματα” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας με τον πατέρα μου, με έκανε στα 62 του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button