ΕνημέρωσηΠολιτική

Σπύρος Μπιμπίλας: Aναστάτωσε Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΥΔΑΠ για το… κινητό του

Την περιπέτεια που είχε το Σάββατο και αναστάτωσε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να μοιραστεί ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός – βουλευτής έγραψε ότι γλίστρησε το κινητό από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις έγινε αυτό, όπως περιγράφει τον έπιασε πανικός. «Το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», σχολιάζει.

«Μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα» λέει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button