LifeStyle

Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μέσα στον Μάρτιο

Μετά από επτά χρόνια, η Κολομβιανή σούπερ σταρ Σακίρα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια)».

Το νέο άλμπουμ της Σακίρα, αποτελείται από 16 τραγούδια, οκτώ νέα και ένα remix, συμπεριλαμβανομένων επτά επιτυχιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, όπως τα «Music Sessions Vol.53» με τον Bizarrap και «Copa Vacía» με τον Manuel Turizo.

Επίσης το νέο της άλμπουμ σηματοδοτεί την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο, με τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, σύμφωνα με το Variety.

«Η δημιουργία αυτού του έργου ήταν μια αλχημική διαδικασία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Ιnstagram η σταρ. «Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναγεννιόμουν. Καθώς τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώνονταν σε διαμάντια και η αδυναμία μου σε δύναμη».

Το νέο άλμπουμ της Shakira κυκλοφορεί μετά το El Dorado το 2017, το οποίο παρέμεινε πέντε εβδομάδες στην κορυφή του Top Latin Albums Chart του Billboard με επιτυχίες όπως το «Chantaje» με τον Maluma και το «La Bicicleta» με τον Carlos Vives.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran», θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

To άρθρο Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μέσα στον Μάρτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button