LifeStyle

Πέτρος Κουσουλός: Το διαζύγιο, η πατρότητα και η νέα σύντροφος

«Την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή μου κόρη θα βαφτίζονταν οι άλλες δύο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που προβάλλεται από την ΕΡΤ.

Μιλώντας στους «Μπαμπά-δες» της  ΕΡΤ, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στην περίοδο του διαζυγίου, στη νέα του σύντροφο, αλλά και στην πατρότητα.

«Έχω πάρει διαζύγιο. Ήταν πολύ δύσκολο το να πάρω την απόφαση να πάρω το διαζύγιο. Γιατί όταν χώρισα η Ειρήνη ήταν τεσσάρων ετών και η Βασιλεία τριών» , είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός για τις κόρες του.

Όσο για τη νεογέννητη κόρη του: «Είναι 5,5 μηνών, είναι διαφορετικό και ξεχωριστό αυτό παιδί. Είναι πολύ ήρεμη, ένα παιδί το οποίο κοιμάται, ξυπνάει, τρώει και χαμογελάει. Η γυναίκα μου η Ευαγγελία δεν έχει βοήθεια, ήθελε να το ζήσει και το ζει. Νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Μάλιστα η ημέρα της γέννησης της τρίτης του κόρης συνέπεσε με τη μέρα της βάφτισης των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών του: «Μπήκαμε 12:30 το βράδυ στο μαιευτήριο στις 3 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη η βάφτιση των δύο μεγάλων κοριτσιών στις 11 το πρωί.

Υπολόγιζα να έχω ξεμπερδέψει. Μπαίνουμε 12:30 στο νοσοκομείο και επειδή η μικρή κατέβαινε με αντίθετη φορά ο τοκετός διήρκησε 8 ώρες. Γέννησε γύρω στις 9 το πρωί ήμουν μέσα. Παρά το γεγονός ότι το είχα ζήσει και με τις δυο μεγαλύτερες κόρες μου, αυτό είναι μοναδικό το συναίσθημα δεν μπορεί να περιγραφεί», είπε ο Πέτρος Κουσουλός με αφορμή τη γέννηση της τρίτης του κόρης.

 

 

To άρθρο Πέτρος Κουσουλός: Το διαζύγιο, η πατρότητα και η νέα σύντροφος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button