LifeStyle

«Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ & το Eurojackpot, που είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου της Μαρίνας Σάττι σε όλα τα ελληνικά media.

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision υποδέχτηκε με χαμόγελο δεκάδες δημοσιογράφους, fan clubs και εκπροσώπους των ΜΜΕ ήδη από τις 11:00 το πρωί, μιλώντας στον καθένα ξεχωριστά για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, για το τραγούδι “ZARI” καθώς και για τα συναισθήματά της λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τις πρώτες πρόβες της, στη σκηνή του Malmö Arena στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέγας χορηγός της φετινής συμμετοχής είναι ο ΟΠΑΠ και το Eurojackpot, με τη Μαρίνα Σάττι να δηλώνει ευγνώμων για όλη την στήριξη τους τους τελευταίους μήνες.

«Ευχαριστώ πολύ τον χορηγό μου, τον ΟΠΑΠ & το Eurojackpot, που είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια! Πραγματικά χωρίς το Eurojackpot δε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα που έχουμε σχεδιάσει να γίνουν στο Μάλμε».

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 με το τραγούδι “ZARI” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button