Ομορφιά

O Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εργάστηκαν ως σερβιτόροι στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου

Το πρωί της Τετάρτης η Ελένα Χριατοπούλου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Γαία Μερκούρη στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η booker μοντέλων η οποία συνεργάζεται με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, είπε ότι τόσο η Γαία, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονταν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου.

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button