ΕνημέρωσηΟικονομία

ΠΣΑΠΠ: Θετική εξέλιξη για τους πρώην επαγγελματίες παίκτες των Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών, με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για «μια άκρως θετική εξέλιξη» στο πρόβλημα που αφορά στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΣ Γιαννινα, στους οποίους οφείλονται χρήματα από το 2009.

Ο ΠΣΑΠΠ τονίζει σε αυτή ότι «η Πολιτεία αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα των παραπάνω ποδοσφαιριστών και απέδειξε τη βούλησή της να λύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα», επισημαίνει την «καταλυτική παρέμβαση» του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνου Πετραλιά, προκειμένου να συντονιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες και να προγραμματιστούν οι διαδικασίες για την καταβολή των χρημάτων, ενώ υπογραμμίζει ότι «η συνάντηση της 23.2.2024, μεταξύ των κ.κ. Ι. Βρούτση και Θ. Πετραλιά και του Συνδέσμου … αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες, ο ΠΣΑΠΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του για μια άκρως θετική εξέλιξη, στο ακανθώδες πρόβλημα που αφορά στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε οφειλόμενα σε αυτούς χρήματα από το 2009.

Η Πολιτεία αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα των παραπάνω ποδοσφαιριστών και απέδειξε τη βούλησή της να λύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα. Θα ήταν παράλειψη να μην τονισθεί το αμέριστο ενδιαφέρον του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, η διαρκής παρουσία και συνδρομή του και εν τέλει η καταλυτική παρέμβαση του ιδίου και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Θάνου Πετραλιά, ώστε να συντονιστούν οι ενέργειες που απαιτούνται και να προγραμματιστούν οι αναγκαίες διαδικασίες για την καταβολή των χρημάτων που εξακολουθούν να οφείλονται.

Ο ΠΣΑΠΠ, πιστός στους αγώνες του για την εξάλειψη του φαινομένου των «απλήρωτων ποδοσφαιριστών», έπραξε, σε γνώση των δυσκολιών, το αυτονόητο και γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές και διεκδίκησε την επίλυση ενός δίκαιου αιτήματος, με αίσθημα σοβαρότητας και υπευθυνότητας, με ενότητα, σύμπνοια και πιστή προσήλωση στο στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση της 23.2.2024, μεταξύ των κ.κ. Ι. Βρούτση και Θ. Πετραλιά και του Συνδέσμου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Γιώργο Μπαντή, Πρόεδρο, Τάσο Μπακασέτα, Ειδικό Σύμβουλο και Αντώνη Νικοπολίδη και Άγγελο Χαριστέα, πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος.

Ο ΠΣΑΠΠ, ευχαριστώντας την Πολιτεία και ειδικά τους κ.κ. Ι. Βρούτση, Θ. Πετραλιά και Γ. Μαυρωτά, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, για το ειλικρινές ενδιαφέρον, την ανταπόκριση και την καταλυτική παρέμβασή τους, θα εξακολουθήσει να παρέχει κάθε αναγκαία συνδρομή σε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουν μέχρι την οριστική καταβολή των χρημάτων στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμούς έκανε ένα λακωνικό σχόλιο για το θέμα στο facebook, στο οποίο τονίζει: «Με συνεργασία, μεθοδικότητα και ευαισθησία αντιμετωπίσαμε ένα χρόνιο πρόβλημα και δίνουμε λύση!!!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button