Ομορφιά

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το J2US, η σχέση με τον Αντώνη Ρέμο και η εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, ο ένας εκ των οποίων βρέθηκε νεκρός.

Ο 19χρονος συνοδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι ήταν στον δρόμο πηγαίνοντας στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Αμέσως μετά το τροχαίο ο Γιάννης Ξανθόπουλος οδηγήθηκε στο ΚΑΤ.

Πήρε εξιτήριο

Λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου, ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ένα 24ωρο μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε για το σπίτι του από την πίσω πόρτα μαζί με τους γονείς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Λυσσέα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του 19χρονου άνδρα, αλλά και λόγω των σχολίων που γίνονται εις βάρος του στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο μεταξύ, ο 19χρονος οδηγός του Ι.Χ. παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος θα επιστρέψει και πάλι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις, ενώ δεν θα εμφανιστεί στο J2US αλλά και στο νυχτερινό μαγαζί στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής, ύστερα από το τροχαίο που ενεπλάκη, στη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του 19χρονου που συγκρούστηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα».

Στην πορεία εξήγησε, πώς έμαθε για το τροχαίο.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» και λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

«Παρακολουθείται από ψυχολόγο» είπε η μητέρα του

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του».

 Τι δήλωσε ο αδερφός του

Και ο αδερφός του μίλησε για τον τραγουδιστή. Σε δηλώσεις του στο «Super Κατερίνα» περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του, ενώ τόνισε πως «δεν φταίει ο Γιάννης για το τροχαίο, του κόψανε τον δρόμο» και πρόσθεσε: «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του, Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαστε και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδερφός μου. Πήγα εκεί και τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω».

Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι λαϊκός τραγουδιστής, 24 ετών, μεγάλωσε στο Μενίδι, ενώ έχει καταγωγή από τον Πόντο.

Συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2017, όταν και νίκησε το talent show «Rising Star», το οποίο και προβλήθηκε μια και μόνο φορά από την ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2016-17.

Τότε ο Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν μόλις 16 ετών και αμέσως είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και το κοινό με το ταλέντο του. Υπενθυμίζεται πως τότε η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Χρήστο Μάστορα, Δέσποινα Βανδή, Αντώνη Ρέμο και Κώστα Μακεδόνα, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Στον τελικό ο Γιάννης Ξανθόπουλος επικράτησε με μικρή διαφορά του Σωτήρη Καρυστινού. Η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς το τελικό σκορ ήταν 72,28% για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και 72,14% για τον Σωτήρη Καρυστινό (διαφορά μόλις 0,14%).

«Τα όνειρά μου έχουν έναν και μόνο πυρήνα: το τραγούδι. Δεν έχω στόχο να βγάλω λεφτά ή να γίνω γνωστός σε όλο τον πλανήτη, αλλά να μπω στη δισκογραφία. Θέλω να γίνω, δηλαδή, επαγγελματίας τραγουδιστής. Να με εμπιστευτούν καλοί συνθέτες, άξιοι στιχουργοί και παραγωγοί. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα, να πατήσω στα δικά μου πόδια, να πω ωραία τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος και να πραγματοποιώ live εμφανίσεις», δήλωνε εκείνη την περίοδο σε συνέντευξή του στο Down Town.

Φανατικός θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου

Αν και τότε ο Γιάννης Ξανθόπουλος άνηκε στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, καθώς και ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του θαύμαζε πολύ τον νεαρό καλλιτέχνη.

«Είμαι Ρεμικός τύπος; Πρέπει να πω ότι υπάρχουν πολλοί Ρεμικοί στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ. Δεν έχω τρέλα μόνο με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και με τους συνθέτες και τους στιχουργούς των τραγουδιών του. Για παράδειγμα, ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου. Σίγουρα όμως ο Αντώνης Ρέμος είναι μια προσωπικότητα που με εμπνέει. Για είναι top τραγουδιστή», είχε δηλώσει ο Γιάννης Ξανθόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα όταν το 2022 ερμήνευσαν ντουέτο μία από τις επιτυχίες του τραγουδιστή στη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε εκείνη την περίοδο ο Γιώργος Θεοφάνους στο Open.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος αμέσως μετά το Rising Star κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο: «Εδώ που φτάσαμε», ενώ το 2018 ακολούθησε η πρώτη του εμφάνιση στην πίστα, όταν συνεργάστηκε με την Έλλη Κοκκίνου και τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια

Σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2023 στο Mega Καλημέρα ο Γιάννης Ξανθόπουλος είχε μιλήσει για τη σχέση του με το άλλο φύλο αλλά και την «επίθεση» αγάπης που δέχτηκε από θαυμάστριά του.

«Μου έχει συμβεί θαυμάστρια να με αρπάξει και να με φιλήσει στο στόμα», ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής.

Όσο για την προσωπική του ζωή: «Για να με κερδίσει μία κοπέλα πρέπει να είναι ο εαυτός της. Με στενοχωρεί που πλέον, οι κοπέλες δεν είναι ο εαυτός τους. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Έχω κλάψει και έχω πέσει στα πατώματα για μία γυναίκα. Μου έχει συμβεί θαυμάστρια να με αρπάξει και να με φιλήσει στο στόμα», είχε απαντήσει ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο J2US

Φέτος ο Γιάννης Ξανθόπουλος συμμετέχει στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «J2US» στο πλευρό της Δώρας Παντέλη. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day.

«Κάνουμε πάρα πολλές πρόβες, η Δώρα κάνει και μόνη της πρόβες, δουλεύει πολύ και το έχει πάρει σοβαρά. Έχουμε απίστευτη χημεία με τη Δώρα», δήλωσε πρόσφατα στο Happy Day ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

«Είναι δουλευταρά και το έχει πάρει πολύ σοβαρά για την ηλικία του, πρόσθεσε η Δώρα Παντέλη.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ένα ώριμο και κατασταλαγμένο παιδί με πολλά όνειρα, όπως λένε φίλοι του.

Δείτε τον Γιάννη Ξανθόπουλο και τη Δώρα Παντέλη να απαντούν σε ερωτήσεις στο J2US

Η πίστη στον Θεό

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πολύ στον Θεό κάτι που φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram. Επίσης στο δεξί του χέρι φοράει πέντε κομποσκοίνια, το καθένα από αυτά είναι από διαφορετικά μέρη. Τα φοράει για προστασία, ασφάλεια, πίστη. Κάθε φορά που νιώθει ότι δεν είναι καλά τα αγγίζει και τον προστατεύουν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button