LifeStyle

Επέστρεψε στην Εθνική Γερμανίας ο Τόνι Κρόος

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε σήμερα (22/2) την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας, από την οποία είχε αποχωρήσει πριν από τρία χρόνια, ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της χώρας του.

Ο 34χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατέκτησε με τα «πάντσερ» το Μουντιάλ του 2014, είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο του 2021 την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά την ήττα 2-0 της Γερμανίας από την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για τους «16» του EURO 2020. Ο Κρόος, ο οποίος έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2010, μετράει 106 συμμετοχές με τη «μάνσαφτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τον Μάρτιο και μετά θα παίζω ξανά στην εθνική Γερμανίας» ανακοίνωσε ο έμπειρος μέσος σε ποστάρισμά του στα social media και συμπλήρωσε: «Γιατί; Επειδή ο προπονητής της εθνικής ομάδας μου το ζήτησε, επειδή θέλω κι επειδή είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που είναι δυνατά με την ομάδα στο EURO απ’ όσο πιστεύει αυτή τη στιγμή ο περισσότερος κόσμος».

Δέκα πόλεις της Γερμανίας θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του EURO 2024 το διάστημα 14 Ιουνίου-14 Ιουλίου, όταν είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός στο Βερολίνο. Πάντως η εθνική ομάδα της χώρας του δεν παρουσιάζει καλή εικόνα τα τελευταία χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι οι τετράκις πρωταθλητές κόσμου έχουν αποκλειστεί στη φάση των ομίλων στα τελευταία δύο Μουντιάλ (2018, 2022).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button