LifeStyle

Βραβεία «Καλλιρρόη»: Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου βραβεύει γυναίκες που ξεχώρισαν για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία

Γυναίκες, που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία, βραβεύει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Hμέρας της Γυναίκας, σε εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Δήμο.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 18:30, στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Λυκείου Ραφήνας, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος-συγγραφέας, Δέσποινα Σωτηροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαιρετισμό θα απευθύνει η γενική γραμματέας Ισότητας, στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Ζέφη Δημαδάμα.

Θα βραβευτούν:

● Δρ Εύη Βαρδαλά Θεοδώρου, πρώην δ/ντρια Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

● Εύη Γκατσοπούλου, πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων

● Αλέκα Κανελλίδου, καλλιτέχνις

● Κάλλη Λευκή, ειδική γαστρεντερολόγος, αναπληρώτρια δ/ντρια ΚΥ Ραφήνας

● Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός

● Δήμητρα Κατσαφάδου, χημικός που διαπρέπει στο χώρο των επιχειρήσεων

● Αγγέλα Κοροβέση, γλύπτρια

● Κατερίνα Μανανεδάκη, δημοσιογράφος-συγγραφέας

● Λουκία Παπαδάκη, καλλιτέχνις-ηθοποιός

● Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέας-μεταφράστρια

● Έφη Προκοπάκη, Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου ΕΣΤΙΑ,

● Ειρήνη Σαρηκώστα, σολίστ πιάνου

● Φανή Ψαθά, olympians ελεύθερης πάλης γυναικών

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Ισότητας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Χριστίνα Λαμπίρη, καλωσορίζοντας την εκδήλωση, αναφέρει:

«Πρώτα Βραβεία Καλλιρρόη. Βραβεία που ονειρευόμαστε να γίνουν θεσμός και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να τιμούμε γυναίκες γέννημα θρέμμα της πόλης μας, αλλά και γυναίκες που επέλεξαν την πόλη μας να ζήσουν, γυναίκες με τις οποίες εδώ μαζί σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, μοιραζόμαστε την ίδια καθημερινότητα, περπατάμε στους ίδιους δρόμους, τις καλημερίζουμε, τις έχουμε ανάμεσά μας…

Γυναίκες που ξεχώρισαν, διέπρεψαν στον τομέα τους και που η προσφορά και η φήμη τους μας κάνουν υπερήφανους σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Γυναίκες με ΚΑΛΗ ΡΟΗ, που προσέφεραν και προσφέρουν με τη ψυχή τους γιατί “Όταν κάνεις πράγματα με την ψυχή σου, είναι σαν να κυλά ένα ποτάμι μέσα σου”, όπως λέει και ο ποιητής».

Στο τέλος της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές ερμηνείες από τη σοπράνο Ναντίνα Τζιάτζιου και τον τενόρο Θάνο Ζήση (Operatical), με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλούδη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button