Ομορφιά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μιλήσαμε με τη Βίκυ Καγιά, έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δεν μιλάμε μόνο για δουλειά»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου έδωσε το παρών σε event γνωστού περιοδικού και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της, τον γάμο της αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

«Το μυστικό ομορφιάς μου είναι ο πάρα πολύ καλός γιατρός μου. Η ηλικία μου θεωρώ είναι νούμερο. Άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι η ηλικία μου και άλλες μέρες ξυπνάω και είμαι 18. Υγιής να είμαι και όλα τα άλλα έρχονται» είπε αρχικά.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της ανέφερε, «Δεν υπάρχει μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον σύζυγό μου. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και έχουμε δυο παιδιά. Ο άντρας μου εργάζεται στο εξωτερικό, οπότε έχει τύχει να μείνουμε χώρια αλλά δεν έχουμε χωρίσει».

Σχετικά με τη Βίκυ Καγιά και το unfollow στο Ιnstagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Με την Βίκυ Καγιά μιλήσαμε. Έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες, δε μιλάμε μόνο για τη δουλειά σε αυτή τη ζωή. Το Instagram είναι ένας χώρος που σημασία έχει ποιοι και πόσοι σε ακολουθούν, όχι ποιοι και πόσοι δεν σε ακολουθούν. Δεν είναι προαύλιο Λυκείου, δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Υπάρχει κόσμος που γνωρίζω και δε με ακολουθεί, δεν πήγα να τους πω να με κάνουν follow. Ιnstagram είναι, δεν είναι η πραγματική ζωή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button