Διεθνή επικαιρότητα

Αποκαλυπτικό βιβλίο – Τι πίστευε η Ελισάβετ για το γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν

Μία από τις πιο βασικές ήταν ότι πίστευε ότι το νυφικό της Δούκισσας του Σάσεξ ήταν «πολύ λευκό» επειδή είχε παντρευτεί πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σύμφωνα με την Independent η Ίνγκριντ Σιούαρντ, πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, στο βιβλίο της «Η μητέρα μου και εγώ».

Η ξαδέλφη της βασίλισσας, Λαίδη Ελίζαμπεθ Άνσον, λέγεται ότι ήταν μεταξύ αυτών των λίγων έμπιστων και φέρεται να υποστήριξε ότι η μονάρχης πίστευε ότι το φόρεμα ήταν ακατάλληλο για μια διαζευγμένη.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης ότι ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος έδωσε στη δούκισσα του Σάσεξ το παρατσούκλι «DoW» επειδή του θύμιζε τη δούκισσα του Ουίνδσορ.

Η σχέση της διαζευγμένης Ουόλις Σίμσον με τον Εδουάρδο Η’ προκάλεσε κρίση στη βρετανική μοναρχία τον εικοστό αιώνα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τον θρόνο.

Η Μέγκαν ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Τρέβορ Ένγκλεσον, αλλά χώρισαν τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί τον Χάρι το 2018.

Η εκλιπούσα βασίλισσα δεν αισθανόταν επίσης άνετα με τον πρίγκιπα Κάρολο που αντικατέστησε τον πατέρα της Μέγκαν για να την συνοδεύσει και ανησυχούσε για την απόφαση του 96χρονου Φίλιππου να περπατήσει χωρίς μπαστούνι κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ακόμη, η Ελισάβετ Β’ φέρεται επίσης να ήταν αναστατωμένη με τη στάση του Χάρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου και ότι η σχέση τους «είχε υποστεί μεγάλη ζημιά από όλα αυτά», μια ρήξη που επιδεινώθηκε όταν ο Χάρι αποφάσισε να πάψει να εκτελεί βασιλικά καθήκοντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως την ώρα που ανώτερο στέλεχος του Netflix ανακοίνωσε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν υπογράψει νέα συμφωνία.

Ο Χάρι και η Μέγκαν υπέγραψαν πενταετή συμφωνία με το Netflix, η οποία εκτιμάται ότι θα αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια το 2020, αφού παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το ζευγάρι κυκλοφόρησε μια σειρά έξι ντοκιμαντέρ με τίτλο Harry & Meghan για τη σχέση τους, το γάμο τους και την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο και να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button