ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Champions League LIVE: Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Άρσεναλ – Πόρτο για τους «16» της διοργάνωσης

Οι αγώνες ρεβάνς στους «16» του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Άρσεναλ – Πόρτο θα κρίνουν άλλα δυο εισιτήρια για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Tα δυο παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Άρσεναλ – Πόρτο περιλαμβάνει το μενού της Τρίτης(12/03/24) για την φάση των «16» στο Champions League, με αμφότερους τους αγώνες να έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα μετά το ισόπαλο 1-1 στην Ιταλία παρά τις πολλές της απουσίες θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νάπολι προκειμένου να δώσει το παρών στα προημιτελικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2020. Στο Λονδίνο η Άρσεναλ που ηττήθηκε 1-0 από την Πόρτο εκτός έδρας έχει στόχο μπροστά στο κοινό της να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στην επόμενη φάση του Champions League

Παρακολουθήστε LIVE τους αγώνες τους «16» του Champions League από το Newsit.gr

 

Yπενθυμίζουμε πως ήδη στα προημιτελικά του Champions League βρίσκονται οι Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν.

To άρθρο Champions League LIVE: Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Άρσεναλ – Πόρτο για τους «16» της διοργάνωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button