Ομορφιά

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου και τον έπιασα επ’ αυτοφώρω»

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ηλικία της, μίλησε για το μυστικό στο γάμο της, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της.

«Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιο λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο… Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είμαι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν».

Για τον σύζυγό της, η Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασε ότι: «Ζηλεύω τον άντρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες».

Όσο για τα δώρα που της έχει πάρει, ανέφερε: «Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας. Στη γέννηση της κόρης μας έκανε… έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του».

Για το αν έχει παρακολουθήσει ποτέ σύντροφό της τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη, είπε: «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button