Διεθνή επικαιρότητα

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Η Μιλλούση πρέσβειρα του Εθελοντικού Προγράμματος

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και αντιπεριφερειάρχης Αττικής για τον Αθλητισμό και το Ολυμπιακό Ιδεώδες, Βασιλική Μιλλούση, θα είναι η πρέσβειρα του Εθελοντικού προγράμματος του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή.

Μάλιστα, η σπουδαία αθλήτρια και σύζυγος του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα βίντεο για την προώθηση του Εθελοντικού Προγράμματος, όπου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εσύ το ήξερες ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και φέτος έναν αγωνιστικό διεθνή ποδηλατικό Γύρο, από εκείνους που διεξάγονται σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, βγάζοντας εκατομμύρια κόσμου κάθε ηλικίας στους δρόμους; Μιλάω για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024!

Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας εθελοντών της μεγάλης αθλητικής ποδηλατικής γιορτής! Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, δες αναλυτικά τα περάσματα του Αγώνα από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου ως την Αθήνα στις 19 Μαΐου και βρες τη φόρμα του Εθελοντή! Χωρίς αλυσίδα δεν γυρνούν οι ρόδες του ποδηλάτου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button