ΕνημέρωσηΠολιτική

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε χρηματαποστολή με λεία πάνω από 100.000 ευρώ – Το βαρύ ποινικό παρελθόν των δραστών

Μια ληστεία χρηματαποστολής τον Δεκέμβριο του 2020 στην περιοχή της Γλυφάδας εξιχνιάστηκε από το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, παρά το γεγονός ότι πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια. Τότε, στην οδό Γούναρη 111, κατά την διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, δυο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και όπλα, απείλησαν υπαλλήλους και πήραν κασετίνες με χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Δράστες της συγκεκριμένης ληστείας με λεία πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ ήταν τρία άτομα τα οποία είναι ήδη έγκλειστα των φυλακών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγορήθηκαν ότι την 1η Μαρτίου του 2022 λήστεψαν χρηματαποστολή στην περιοχή του Παγκρατίου την ώρα του ανεφοδιασμού ΑΤΜ Εθνικής τράπεζας.

Τότε, απείλησαν τον έναν υπάλληλο έχοντας, ένα όπλο μέσα στην τσέπη μπουφάν. Επίσης, είχαν μαζί τους ένα καρότσι σαν και αυτά που χρησιμοποιούνται στη λαϊκή αγορά καθώς και μεγάλα σακ βουαγιάζ όπου έβαλαν μέσα τις κασετίνες με τα χρήματα. Θα διέφευγαν με ένα κλεμμένο σκούτερ αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν έπαιρνε μπροστά. Στη συνέχεια κατέβασαν την οδηγό ενός αυτοκινήτου και διέφυγαν από το σημείο.

Συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα δυο αδέρφια και τρία ακόμα άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν στις ληστείες. Για την ληστεία της χρηματαποστολής της Γλυφάδας κατηγορούνται τα δυο αδέρφια και ένα ακόμα άτομο με τα αρχικά Δ.Φ. ηλικίας 53 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά την σύλληψη των πέντε για την ληστεία της χρηματαποστολής στο Παγκράτι, «παραμένουν κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button