Μόδα

Δήμος Αναστασιάδης για Άντζελα Δημητρίου: «Είναι ένας άνθρωπος extra large, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της»

Η Άντζελα Δημητρίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της διένεξης που έχει με την κόρη της, Όλγα Κιουρτάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 με αφορμή τη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Ωστόσο ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν εκεί και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Άντζελας και της κόρης της.

«Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά το θέμα με την Όλγα Κιουρτσάκη, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button