Μόδα

Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Χρυσοστόμου: «Σε κρατάω έτσι για να το πιστέψω ότι είσαι εδώ»

O Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη δυσκολία του να μιλάει δημόσια στην τηλεόραση, αλλά και στους ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα.. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την παρουσία του στο πλατό και κατά την είσοδό του τον αγκάλιασε θερμά.

«Αυτόν τον κύριο που με περιμένει στον καναπέ, από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, σκεφτόμουν αν εμείς οι δύο έχουμε κάτι κοινό που να μπορούμε να πατήσουμε για να μπούμε σε μια κουβέντα. Δεν ξέρω αν έχουμε το παραμικρό κοινό. Ξέρω όμως, ότι μέχρι την τελευταία φορά κι εκείνος απολαμβάνει την παρέα μου κι εγώ στάνταρ τη δικιά του. Είναι το κάτι άλλο αυτό το πλάσμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Γιώργο μου, Γιώργο μου, Γιώργο μου. Πολύ χαίρομαι που είσαι εδώ Γιώργο μου, σε κρατάω έτσι αγκαλιά για να το πιστέψω ότι είσαι εδώ», του είπε ενώ τον αγκάλιαζε, με τον ηθοποιό να της λέει χιουμοριστικά: «Ναι, αλλά φαίνεσαι μόνο εσύ, εγώ δεν φαίνομαι».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε πως στο παρελθόν, δυσκολευόταν περισσότερο να δίνει συνεντεύξεις. «Γενικότερα πιο παλιά ήταν πιο δύσκολο, τώρα έχει λυθεί λίγο. Εξαρτάται από τον άνθρωπο, τις ερωτήσεις, κάποιες είναι δύσκολες ερωτήσεις», είπε.

Αναφορικά με την καριέρα του και τους ρόλους που έχει υποδυθεί, δήλωσε: «Προσπαθώ να μην εφησυχάζομαι με τα πράγματα που έχω καταφέρει και να δοκιμάζω τον κόσμο. Πάντα φοβάμαι, προσπαθώ να είμαι αυθεντικός, να επικοινωνώ με πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα, εκεί ο κόσμος συνδέεται πολλές φορές. Όταν επιλέγεις διαρκώς δουλειές που είναι σε ελαφριές ποιότητες, που δεν αγγίζουν πιο βαθιά πράγματα, ο κόσμος έρχεται απλά να διασκεδάσει. Είναι και αυτό ανάγκη, δεν αντιλέγω».

«Ο φόβος μου είναι να λέει ο κόσμος ότι κάνω τα ίδια και τα ίδια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button