ΕνημέρωσηΠολιτική

Ferrari κόπηκε στα δύο: Σκοτώθηκε 21χρονο μοντέλο και ο σύντροφός της– Τι εξετάζει η αστυνομία

Όταν διαθέτεις 120.000 ευρώ για να αγοράσεις ένα γρήγορο και αξιόπιστο αυτοκίνητο, έχεις απαιτήσεις. Δεν μπορεί ένα τόσο γρήγορο αυτοκίνητο που είναι κατασκευασμένο για να πληροί όλους τους όρους ασφαλείας να κόβεται στα δύο. Ο οδηγός και η σύντροφός του σκοτώθηκαν επιτόπου ενώ στη συνέχεια η κομμένη Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (31/3) σε εθνική οδό της Ιταλίας. Ο οδηγός φαίνεται ξεπέρασε τα όρια του, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα  του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας ανακοίνωσαν ότι η Ferrari πριν συμβεί το μοιραίο πήγαινε με 200 χιλιόμετρα. Από το σοκαριστικό τροχαίο επιτόπου σκοτώθηκε ένα μοντέλο 21 ετών και ο σύντροφός της 40 ετών.

Όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο το αυτοκίνητο χτύπησε στο μικρό χώρισμα που υπάρχει ανάμεσα στο δρόμο και το γρασίδι. Ο ένας μπροστινός τροχός αποκολλήθηκε από το αμάξωμα και η Ferrari κόπηκε στα δύο. Το μπροστινό κομμάτι του αυτοκινήτου έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ενώ το πίσω κομμάτι όπου βρίσκεται ο κινητήρας έμεινε άθικτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μοιραίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο 40χρονος Hysni Qestaj και η Anna Kraevskaya, από την Οδησσό της Ουκρανίας ,21 ετών, μοντέλο. Η Kraevskaya ζούσε στην Ελβετία. Ο 40χρονος Hysni Qestaj ζούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και εργαζόταν ως DJ σε ένα ελβετικό κλαμπ. Ο οδηγός της Ferrari έχει δύο παιδιά ηλικίας 11 και 14 ετών, τα οποία ζουν με τη μητέρα τους στο Κόσοβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε περάσει μια νύχτα μαζί στο ελβετικό κλαμπ Jukebox πριν αναχωρήσει για την Ιταλία την επόμενη μέρα.

Τροχαία δυστυχήματα πάντα δυστυχώς θα συμβαίνουν. Όμως όταν κάποιος έχει Ferrari έχει απαιτήσεις.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας ο οδηγός ήταν έμπειρος.

Αυτό που θα εξετάσουν οι αρχές είναι αν ο οδηγός υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο ή οδηγούσε ενώ είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά.

Η Ferrari θα πρέπει να συλλέξει ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο και να εξετάσει γιατί κόπηκε στη μέση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button