Ομορφιά

Γιάννης Μάρκου για την επίθεση με τις 17 μαχαιριές: «Έχω κάποιους πόνους…»

Ο Γιάννης Μάρκου μιλώντας στο Happy Day, αναφέρθηκε στην επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε πριν από τέσσερις περίπου μήνες και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Πλέον εκτιμάω πιο πολύ τον υγιή χρόνο που περνάω. Αυτό το συμβάν μου έδωσα την πιο βαθιά σκέψη ότι όταν είσαι καλά και έχεις την υγεία σου, πρέπει να δίνεις αξία σε ό,τι κάνεις» ανέφερε ο αρχικά ο Γιάννης Μάρκου.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας περιέγραψε τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη τη βραδιά αλλά και τις στιγμές μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο:

«Ήταν νομίζω 16-17 μαχαιριές. Θυμάμαι αμυδρά εκείνες τις στιγμές… Έχω κάποιους πόνους στις κάτω κλειδώσεις. Δεν είναι τόσο έντονοι αλλά με ξεβολεύουν. Ένα τέτοιο ατυχές γεγονός είναι για να σε κάνει πιο καλό και όχι να σε γυρίσει ανάποδα. Εγώ αγαπάω τον κόσμο, τους ανθρώπους.

Δεν προσπάθησα να συναντήσω τον άνθρωπο που μου επιτέθηκε γιατί, όπως σου είπα, το συμβάν είναι αμυδρό στο μυαλό μου, δεν έχω έντονες σκέψεις. Στο νοσοκομείο πήγα σε 7 λεπτά, αν έκανα 9 λεπτά δε θα ζούσα. Το φουλάρι το έδεσαν οι φίλοι μου χαμηλά γιατί δε φαινόταν που ακριβώς ήμουν χτυπημένος. Μέσα στο αυτοκίνητο εγώ είδα ότι ήμουν και πιο πάνω και το έλυσα και το έδεσα πιο πάνω.

Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμος. Τα τραύματα έχουν επουλωθεί. Αυτά που υπάρχουν ακόμα είναι κάποια τραύματα σε νεύρα που θέλουν κάποιο διάστημα να επουλωθούν. Στάθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα μου, αισθάνθηκα ότι με αγαπάνε. Ήρθε και η Τζούλια Νόβα, ήρθαν πολλοί άνθρωποι και με υποστήριξαν» είπε ο Γιάννης Μάρκου.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button