Ομορφιά

Κωνσταντίνος Καζάκος για Πάνο Βλάχο: «Ασχολούμαστε με βλακείες, δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, αλλά και για τον ντόρο που προκάλεσε ο Πάνος Βλάχος με το τραγούδι κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε.

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι πρόσφατη απώλεια, η απουσία του είναι αισθητή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, προχωράς», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Όσο για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο Πάνος Βλάχος με το τραγούδι του, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε, ο Κωνσταντίνος Καζάκος σχολίασε: «Η βία που έχει ασκήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Πάνος Βλάχος, μην τρελαθούμε. Ασχολούμαστε με βλακείες, για να μην πω τίποτα χειρότερο και τα σημαντικά τα αφήνουμε και περνάνε από μπροστά μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αυτό που συμβαίνει είναι γελοίο».

«Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, αλλά για αυτά που κάνουν οι άλλοι δεν λέμε τίποτα. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί, μια άποψη ενός καλλιτέχνη τους μάρανε; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button