Ομορφιά

Νίκος Συρίγος για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break με τη Βάσω Λασκαράκη, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή του και τις έντονες στιγμές, ενώ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ερώτηση για την προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μάλιστα αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο με την ερώτησή της για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την οποία διατηρούν σχέση.

«Ως δημοσιογράφος, αν έπαιρνες συνέντευξη από τον εαυτό σου, θα τον ρωτούσες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;» ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Εξαρτάται… ωραία το πήγες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, θα το ρωτούσα, αλλά υπάρχει η κόκκινη γραμμή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε απέναντι στα media τη σχέση του με την ερμηνεύτρια, ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο. Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button