Ομορφιά

Η Ευγενία Δημητροπούλου εξομολογείται: «Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε, γιατί με έκανε μητέρα»

Η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της στη RealLife μίλησε για τη σπουδαία απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί και τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν.«Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται αυτή η απόφαση. Ο λόγος που το είπα ήταν για να δώσω μία άλλη οπτική στην πράξη αυτή τόσο σε υποψήφιους θετούς γονείς, όσο και σε τρίτους ως προς την υιοθεσία», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Στη δική μας περίπτωση γεννήθηκε πρώτα η επιθυμία για ένα παιδί και πολύ νωρίς συζητήσαμε ένα όνειρο που είχαμε με τον σύζυγό μου ταυτόσημο και για τους δυο μας. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά ήταν τόση η επιθυμία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε που όλα τα νικούσαν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Είχα πάντα τη σκέψη πως, αν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, το παιδί αυτό μπορεί να βρίσκεται κάπου στον κόσμο κι εγώ να κάνω το καλύτερο για αυτό», υπογραμμίζει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Πόσο εύκολο ήταν πρακτικά;

«Όπως προανέφερα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία, ωστόσο πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα τα καταφέρουμε και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανέφικτο. Μόλις κρατάς το παιδί σου στην αγκαλιά σου, όλα τα δύσκολα μικραίνουν. Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί με έκανε μητέρα», απάντησε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button