ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Απίθανος Αζάρ: «Μου αρέσει να τρώω και να πίνω, η δίαιτα είναι μ@λ@κι@ – Μόνο ο Μέσι καλύτερός μου»

Ο Εντέν Αζάρ ήταν για σχεδόν μία πενταετία ο κορυφαίος παίκτης στην Premier League, κατακτώντας όλους τους τίτλους με την Τσέλσι, αλλά στη συνέχεια, η μετεγγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για το πρόωρο τέλος της καριέρας του.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αζάρ ήταν… σκιά του εαυτού του και έδειξε να έχει παρατήσει από νωρίς το ποδόσφαιρο, πριν αποσυρθεί και επίσημα σε ηλικία μόλις 33 ετών. Ο ίδιος εξήγησε ουσιαστικά το λόγο, υποστηρίζοντας ότι προτιμούσε να τρώει και να πίνει από το να κάνει δίαιτα και να πηγαίνει στο γυμναστήριο, αλλά υποστήριξε πως ακόμη κι έτσι, μόνο ο Λιονέλ Μέσι ήταν καλύτερος παίκτης από αυτόν.

Οι δηλώσεις του Αζάρ

«Προσπάθησα να παίξω αυτό το παιχνίδι ως το τέλος, αλλά όταν δεν ήταν πια έτσι, σταμάτησα. Ήξερα ότι ήταν η δουλειά μου, έβγαζα το ψωμί μου απ’ αυτήν. Η καριέρα μου είναι ένα best seller. Πρέπει να ξέρεις να ακούς τον εαυτό σου και να λες “σταμάτα” την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια καριέρας και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Για το πρόγραμμα διατροφής του: «Αν ήμουν σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είχα καεί. Όταν είσαι καλός στο γήπεδο, κάνεις αυτό που θέλεις. Τα κατάφερα μόνος μου, δεν πήγαινα στο γυμναστήριο κάθε τρεις μέρες, δεν έκανα τρεις ώρες φυσιοθεραπεία για να συνέλθω. Ωστόσο, έκανα τη διαφορά. Δεν πρόσεχα τι έτρωγα, αλλά δεν πήγαινα στα McDonald’s κάθε μέρα. Μου αρέσουν οι απολαύσεις, μου αρέσει να να τρώω και να πίνω με τους φίλους μου. Η δίαιτα είναι μ@λ@κί@, είναι άχρηστη. Είναι καλό να θες να παίξεις μέχρι τα 40, αλλά ήξερα ότι δεν θα ήμουν εγώ αυτός. Έχω πάντα λίγη σαμπάνια στο ψυγείο μου».

Για το αν υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος από τον ίδιος: «Ο Λιονέλ Μέσι είναι ίσως ο μόνος παίκτης που είναι καλύτερος από εμένα, μου άρεσε να τον παρακολουθώ όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα. Μετά, δεν τον παρακολουθούσα όσο πριν, αλλά είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγαλύτερος παίκτης από εμένα, αλλά δεν είναι καλύτερός μου όσον αφορά καθαρά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ο Νεϊμάρ, ίσως και να είναι».

To άρθρο Απίθανος Αζάρ: «Μου αρέσει να τρώω και να πίνω, η δίαιτα είναι μ@λ@κι@ – Μόνο ο Μέσι καλύτερός μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button