ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Φενέρμπαχτσε: Πέντε παίκτες κινδυνεύουν με πολύμηνο αποκλεισμό για τα επεισόδια στην έδρα της Τράμπζονσπορ

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Τράμπζονσπορ, καθώς επικράτησε με 1-0, αλλά ακολούθησαν σφοδρά επεισόδια με οπαδούς των γηπεδούχων και παίκτες της, οι οποίοι κινδυνεύουν πλέον με τιμωρία.

Οι σκηνές βίας στην Τραπεζούντα μετά το τέλος του Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε έχουν προκαλέσει σάλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έφεραν έντονη αντίδραση και από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος κάλεσε τις τουρκικές αρχές να τιμωρήσουν τους δράστες.

Κίνδυνος ποινών υπάρχει όμως και για πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε, τους Οουστερβόλντε, Οσαγί, Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί, που εμφανίζονται να συμμετείχαν στο ξύλο με τους οπαδούς. Βάσει του πειθαρχικού κώδικα στην τουρκική Superlig μάλιστα, η πιθανή τιμωρία τους κυμαίνεται από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο, αν θεωρηθούν υπαίτιοι.

Κι όλα αυτά, ενώ απομένει λίγος χρόνος μέχρι τις “μάχες” της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

To άρθρο Φενέρμπαχτσε: Πέντε παίκτες κινδυνεύουν με πολύμηνο αποκλεισμό για τα επεισόδια στην έδρα της Τράμπζονσπορ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button