LifeStyle

Γιώργος Γιαννιάς για τη μητέρα του: Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου

Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Γιαννιάς που, πριν από μερικές μέρες, έχασε τη μητέρα του, μόλις λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του.

Με μια νέα συγκινητική ανάρτηση, ο Γιώργος Γιαννιάς εξέφρασε τον πόνο του για το θάνατο της μητέρας του. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά, ο γνωστός τραγουδιστής συγκίνησε με τα λόγια του.

«Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου. Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη. Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει. Αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή.

Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς. Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! Σ’ ΑΓΑΠΩ», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias)

 

Την ημέρα που έφυγε η μητέρα του από τη ζωή, ο Γιώργος Γιαννιάς είχε ανεβάσει μια άλλη σπαρακτική ανάρτηση.

«Ο έρωτας του αιώνα! Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο Στέφανος και η Μαρία. Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της.

Καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε.. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ!.

Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias)

 

Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Μέχρι να ξαναβρεθούμε», είχε γράψει.

To άρθρο Γιώργος Γιαννιάς για τη μητέρα του: Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button