ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Συγκλονιστικό video για τα 110 χρόνια του Άρη! «Γι' αυτό έγινε ο κόσμος, για να σε ακολουθάμε»

Με τον κόσμο να… πρωταγωνιστεί και τις μεγάλες μορφές του Συλλόγου να εμφανίζονται -έστω και φευγαλέα- ο ΑΣ Άρης δημιούργησε ένα εκπληκτικό video, ανήμερα των 11ων γενεθλίων του συλλόγου.

Ρίγος, συγκίνηση, ποδοσφαιρική καψούρα! Ο ΑΣ Άρης δημιούργησε ένα τρομερό video για να περιγράψει όσα νιώθουν για τους “κίτρινους” οι φίλοι της ομάδας, ανήμερα των 110ων γενεθλίων του Συλλόγου.

Νίκος Γκάλης, άγγελος Χαριστέας αλλά και απλοί φίλαθλοι κάνουν την εμφάνισή τους, “ντύνοντας” αυτό το μίνι εορταστικό αφιέρωμα, ενώ υπάρχουν και στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στους οπαδούς της ομάδας, όπως κάποιες “μεγάλες” νίκες κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ.

“Για τις φορές που δυνάμωσες, φορώντας την μπλούζα του “Θεού” στο σχολείο, παρά την ήττα χθες. Γα τις φορές που ο “Αυτοκράτορας” σε έκανε να ακούσεις “Δεν είμαι Άρης, αλλά…”. Για τους ζωντανούς θρύλους, που περπατάς ανάμεσά τους. Για τα κυριακάτικα τραπέζια που έχασες, επειδή στην Γ’ παίζαμε νωρίς. Γι’ αυτούς που φύγαν, γι αυτούς που μείναν και γι’ αυτούς που… πηγαινοέρχονται κάθε τρεις και λίγο στο 90φεύγα.

Για τις πίκρες, τις χαρές, τις προσδοκίες. Για τα “Άρη μας το χρωστάει η ιστορία”. Για τα “Άρη μας έσκασες”/ Για τα “Αρειανάρα μου, μόνο εσύ”. Για όλα αυτά, οι Κυριακές θα είναι οι πιο όμορφές μας μέρες. Γι αυτό έγινε ο κόσμος Άρη μου, για να σε ακολουθάμε” αναφέρει το σπικάζ, που συνοδεύει κάποιες πολύ “δυνατές” εικόνες της “κίτρινης οικογένειας”.

To άρθρο Συγκλονιστικό video για τα 110 χρόνια του Άρη! «Γι' αυτό έγινε ο κόσμος, για να σε ακολουθάμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button