LifeStyle

«Τον αγαπώ όσο αγαπώ τον γιό μας»

Με τρυφερά λόγια μίλησε η Ευρυδίκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηναϊδα Νέγκα, για τον Γιώργο Θεοφάνους και τον 25χρονο γιό τους, Άγγελο.

Το βράδυ της Τρίτης (13.03.24), βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, στην αγάπη που έχει στον ίδιο και τον γιό τους, Άγγελο αλλά και στην ευτυχία που έζησαν σαν οικογένεια. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έιναι πολύ χαρούμενη για την οικογένεια που απέκτησε ο Γιώργος Θεοφάνους μετά το διαζύγιό τους.

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει φοιτητές στο Λονδίνο. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους κοινούς στόχους μας, ο γιος μας. Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δεν θα αλλάξει ποτέ» ανέφερε η Ευρυδίκη.

«Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δεν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια.

Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν» είπε κλείνοντας η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button