Ομορφιά

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο προοδευτικός τρόπος σκέψης σας, η αποφασιστικότητα, οι τολμηρές κινήσεις και η σωστή επιλογή συνεργατών θα είναι οι βασικοί παράγοντες που θα σας επιτρέψουν να οδεύσετε προς την επιτυχία. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις οι οποίες, όμως, στο τέλος θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και διαμάχες με άτομα κατέχοντα εξουσία ή με εμπλεκόμενα με τη διοίκηση σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο. Ωστόσο, εξαιτίας αυτών θα οδηγηθείτε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα τροποποιήσουν θετικά το σκηνικό και θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγή κοσμοθεωρίας σας καλεί η όψη αυτή να κάνετε, αν θέλετε, φυσικά, να αναπτυχθείτε, να επεκταθείτε και γενικά να ανθίσετε, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αφήστε πίσω σας βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές, σπουδές και ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές που θα συμβούν θα σας ωθήσουν να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες, καταπιεσμένα συναισθήματα και φόβους και να οραματιστείτε το καινούργιο που ανατέλλει μπροστά. Επίσης, θα τακτοποιήσετε κάποια χρέη σας. Αισθηματικά, η ανάγκη για πάθος και περιπέτεια θα επικρατήσει.

ΛΕΩΝ

Γεμάτοι δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα λειτουργήσετε, σχεδόν μεταμορφωτικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας διεκδικώντας αυτά που σας αξίζουν. Αισθηματικά, το πάθος και ο έντονος ερωτισμός σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη για έλεγχο, θα δημιουργήσουν ένα γεμάτο προκλήσεις σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προχωρήσετε σε βελτιωτικές κινήσεις αναφορικά με την εργασία, τις σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και την καθημερινότητά σας ή ακόμα και σε μόνιμες αλλαγές που σκοπό θα έχουν, όχι μόνο την εξωτερική αλλά και την εσωτερική ανανέωσή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και δώστε προσοχή στην ευεξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναλάβετε δράση, κυνηγήστε με πάθος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και δημιουργήστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσετε. Ορισμένοι θα μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σε μόνιμη εργασία. Αισθηματικά, θα ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποιες αλλαγές στην κατοικία σας, είτε σχετικές με διακόσμηση ή ανακαίνιση, είτε με μετακόμιση. Τα οικονομικά σας ενδέχεται να βελτιωθούν από μια πώληση ή την οικονομική εκμετάλλευση οικογενειακού ακινήτου ή κάτι άλλου σχετικού με την οικογενειακή περιουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφράστε τις ιδέες, τις απόψεις και τα θέλω σας χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. Η επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια θα σας ωθήσει στην απόκτηση γνώσης μέσα από τη μάθηση και τα ταξίδια. Ευνοϊκές θα είναι οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακόμιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρατηγικές κινήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να επέμβετε μεταμορφωτικά σε ό,τι αφορά την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας, ενισχύοντας το εισόδημά σας ακόμα και με την έννοια εντελώς νέων πηγών εσόδων. Κέρδη θα έχετε και στον έρωτα καθώς η ακαταμάχητη γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε στην αρχή των μεγάλων και μεταμορφωτικών αλλαγών που, έτσι και αλλιώς, προϊόντος του χρόνου θα σας φέρει ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Κυνηγήστε τα θέλω σας και απελευθερωθείτε από περιοριστικά για την εξέλιξή σας μοτίβα, διεκδικώντας μια θέση στον Ήλιο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η αισθηματική σας ζωή θα χρωματιστεί με πάθος και ερωτική ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντιμετωπίστε τους φόβους, τις ανασφάλειες και ο,τιδήποτε έχετε αφήσει να λειτουργεί ως τροχοπέδη της προσωπικής σας ανάπτυξης και, ακολουθώντας τη διαίσθησή σας, δραστηριοποιηθείτε σε πολλαπλά επίπεδα. Η προσωπική σας ευεξία θα ξεκινήσει εκ των έσω.

Πηγή: myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button