ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ναν για το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: «Θα έρθουν και θα χάσουν» 

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό (09/02, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην 27η αγωνιστική της Euroleague και ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το παιχνίδι, όντας σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Κέντρικ Ναν ρωτήθηκε τι έχει να πει στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ήταν… ξεκάθαρος: «Θα έρθουν και θα χάσουν», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αμερικανού γκαρντ.

Οι δηλώσεις του Ναν

Για την προετοιμασία για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι. Να επιστρέψουμε στις νίκες. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν ακόμα πιστεύει ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Αταμάν του ταιριάζει: «Ακόμα το πιστεύω και νιώθω το ίδιο. Κάνουμε μία καλή δουλειά με τον προπονητή και τον βοηθό. Παίρνω πολλές μπάλες πίσω από το σκριν και έχω μεγάλη στήριξη από τους συμπαίκτες μου. Κάνουμε καλή δουλειά. Μου δίνουν την μπάλα όταν αυτή “καίει” και στην άμυνα παίζουμε πολύ καλά τώρα επίσης. Κάθε μέρα θα είναι καλύτερα».

Για το τι θέλει να πει στη Φενέρμπαχτσε που έρχεται στο ΟΑΚΑ: «Ότι θα έρθουν και θα χάσουν».

Για τα δυνατά σημεία της τουρκικής ομάδας: «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην αρχή ήταν ίσως κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά τώρα παίζουν καλά. Τους είδαμε και στο βίντεο και είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button