LifeStyle

Jonathan Pryce για Aaron Taylor – Johnson: Θα ήταν σπουδαίος ως James Bond

Σπουδαίο για τον ρόλο του James Bond χαρακτήρισε τον Aaron Taylor – Johnson, ο ηθοποιός Sir Jonathan Pryce στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Sir Jonathan Pryce και Aaron Taylor – Johnson συμπρωταγωνιστούν στο δράμα του BBC «Sherlock Holmes And The Baker Street Irregulars». Ο γνωστός ηθοποιός του «Game of Thrones», βρέθηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» και σχολίασε τις φήμες ότι ο Taylor – Johnson  πρόκειται να γίνει ο επόμενος James Bond.

«Έχει εξελιχθεί σε υπέροχο ηθοποιό και όταν ήταν λίγο νεότερος, έκανε αυτό το εξαιρετικό είδος ταινίας δράσης όπου υποδύθηκε έναν υπερήρωα.

Και είναι υπέροχος, κοιτάξτε τον τώρα, είναι ντυμένος επίσημα, είναι όμορφος και ναι, θα ήταν σπουδαίος Μποντ», είπε.

Ο 76χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως ο κακός χαρακτήρας Έλιοτ Κάρβερ στην ταινία «Tomorrow Never Dies» της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ.

Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ φέρεται να έχει προταθεί στον Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον. Μετά από χρόνια εικασιών γύρω από το ποιος θα υποδυθεί τον εμβληματικό μυστικό πράκτορα, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά το 2021.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» πηγή είπε: «Ο Μποντ είναι ρόλος του Άαρον, αν θέλει να τον αποδεχτεί. Η επίσημη πρόταση είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν νέα από εκείνον».

To άρθρο Jonathan Pryce για Aaron Taylor – Johnson: Θα ήταν σπουδαίος ως James Bond δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button