ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Η φάση που επέλεξε να προβάλει το Conference League στα social media ενόψει της αποψινής ρεβάνς

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ έχουν τραβήξει την προσοχή της UEFA. Οι αναρτήσεις στον λογαριασμό του Conference League, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας (22:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 3).

Με τη… δύναμη της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμα πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ θα παίξει απόψε για να “τσεκάρει” το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Conference League, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει να φέρει και πάλι τα… πάνω – κάτω, να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου και να περάσει αυτός στους “4” της διοργάνωσης.

Την περασμένη Πέμπτη (11.04.2024), στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Κλαμπ Μπριζ είχε επικρατήσει στο “Γιαν Μπρεϊντέλ Στάντιον” χάρη στο γκολ που πέτυχε από νωρίς ο Ούγκο Φέτλεσεν (9΄). Οι Βέλγοι έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, με σημαντικότερη την επέμβαση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο πέναλτι του Ιγκόρ Τιάγκο.

Η φάση αυτή άλλωστε, είναι που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του Conference League, το μεσημέρι της Πέμπτης (18.04). Η επέμβαση αυτή, ίσως αποδειχθεί “χρυσή” για τον ΠΑΟΚ, αφού κράτησε το σκορ σε… επίπεδα ανατροπής.

Παράλληλα, η UEFA περιέγραψε -μέσα από το λογαριασμό της για το Conference League– το διακύβευμα για κάθε ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Κλαμπ Μπριζ θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1991/92.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Η φάση που επέλεξε να προβάλει το Conference League στα social media ενόψει της αποψινής ρεβάνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button