ΕνημέρωσηΠολιτική

Μαρινάκης για το μέτρημα των αυτοκινήτων του πρωθυπουργού: Ο κ. Κασσελάκης έχει 41 αστυνομικούς αλλά εμείς δεν τον κατηγορούμε

Το βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και μετρούσε τα αυτοκίνητα που συνόδευαν την πομπή του πρωθυπουργού στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

«Ο κ. Κασσελάκης ξέχασε να μετρήσει τα αυτοκίνητα τα δικά μας που έχουμε παρκαρισμένα κάτω από τα σπίτια μας. Μέτρησε και κάποιες μοτοσυκλέτες με πολίτες επάνω και τα αυτοκίνητα που περνούσαν μετά την πομπή του πρωθυπουργού. Συνέχισε να μετράει αυτοκίνητα που περνούσαν μετά την πομπή του πρωθυπουργού. Αμέσως μετά τα αυτοκίνητα που προηγούνται ή συνοδεύουν τον πρωθυπουργό που είναι συνολικά 4 και στην συνέχεια είναι και κάποιοι άλλοι που συμμετέχουν σε μια περιοδεία, μπορεί να είναι κάποιοι υπουργοί κάποιοι βουλευτές της περιοχής, αυτοί δεν είναι αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τα social media και να διαδίδουμε τα μηνύματά μας αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο και αυτό να μην είναι φτηνός λαϊκισμός. Εκεί είναι η αποτυχημένη μορφή ενός influencer. Δηλαδή, influencer χωρίς περιεχόμενο. Όταν υπάρχει περιεχόμενο είναι πολύ καλό αλλά εδώ είναι φτηνός λαϊκισμός. Εμείς ρωτήσαμε πόσοι αστυνομικοί είναι στην υπηρεσία του κ. Κασσελάκη, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάθαμε ότι είναι 41 αστυνομικοί. Άλλοι είναι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ άλλοι στον πρώην πρωθυπουργό. Εμείς δεν θα το κατηγορήσουμε αυτό εφόσον υπάρχει ζήτημα ασφάλειας ούτε θα κάνουμε βίντεο πόσοι αστυνομικοί ή πόσα οχήματα συνοδεύουν τον Κασσελάκη. Δεν είναι τρόπος άσκησης πολιτικής ειδικά όταν είμαστε κυβέρνηση που ήδη 1700 αστυνομικοί έχουν επιστρέψει από φύλαξη προσώπων ε μάχιμες υπηρεσίες. Σημασία έχει όταν λέμε κάτι να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν ανταποκρίνεται και δεύτερον να έχει και ένα πολιτικό αποτύπωμα. Και μάλιστα όταν μιλάει ένας άνθρωπος που αιτήθηκε αστυνομικούς πριν γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον ίδιο αλλά και για τον σύζυγό του που δεν τον κατηγορήσαμε, αλλά δεν είναι λίγο ανακόλουθο σε σχέση με τον τρόπο που ανεβάζει βίντεο για να δημιουργήσει εντυπώσεις;»

To άρθρο Μαρινάκης για το μέτρημα των αυτοκινήτων του πρωθυπουργού: Ο κ. Κασσελάκης έχει 41 αστυνομικούς αλλά εμείς δεν τον κατηγορούμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button