Ομορφιά

Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό.

Την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο οποίος ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοσμάς Κουμιανός χρειάστηκε να φωτογραφίσει την Ανθή Σαλαγκούδη για επαγγελματικούς λόγους.

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για την σχέση του. Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός βρέθηκαν στο πάρτι του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη, εκεί όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK!

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους.

«Ποτέ δεν είμαι έτοιμη να δημοσιοποιήσω κομμάτια της ιδιωτικής μου ζωής. Θέλω να παραμείνει ιδιωτική. Νιώθω πάρα πολύ άβολα να μιλάω γι’ αυτά», είχε αναφέρει η Ανθή Σαλαγκούδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button