ΕνημέρωσηΠολιτική

Το μήνυμα Κασσελάκη για συσπείρωση και ανατροπή – Σκληρή γραμμή για τα Τέμπη

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε χθες το βράδυ (02΄04.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για απόλυτη ανατροπή και για ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Θέλω να είμαστε σίγουρα πάνω από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών. Αν είχαμε 23% διαφορά στις προηγούμενες εκλογές, αν ξαφνικά είμαστε σε απόσταση αναπνοής είναι ανατροπή. Πάει να πει πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι σε τελείως διαφορετικό κλίμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας πως υπάρχει ένα νέο μονοπάτι προοδευτικής διακυβέρνησης.

Αναφερόμενος πολλές φορές στην σύγχρονη αριστερά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι αυτό που επιθυμεί είναι στις 9 Ιουνίου να φανεί πως το κόμμα ανατάσσεται και ότι έχει καταφέρει να συσπειρώσει τις δυνάμεις του.

Για μία ακόμα φορά ζήτησε εκλογές γιατί όπως είπε υπάρχει το νέο δεδομένο με τη «συγκάλυψη και τη μονταζιέρα» στα Τέμπη. «Για να μην μου ξαναπεί ο πρωθυπουργός στο γραφείο του πως όλα αυτά κρίθηκαν στο ζύγι του 41%, για το καλό του ελληνικού λαού πάμε να ξαναζυγιστούμε», ανέφερε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε ιδιαίτερα στο θέμα των Τεμπών δείχνοντας με τον τρόπο του ότι με αυτή την σκληρή γραμμή θα φτάσει μέχρι τέλους.

«Ο κ. Μητσοτάκης συγκαλύπτει τον Κώστα Καραμανλή και παραδέχεται ότι αν μπει φυλακή καταρρέει η κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης και απάντησε στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η καπήλευση της εθνικής τραγωδίας γίνεται όταν συγκαλύπτεις τον αρμόδιο υπουργό.

Αναφερόμενος στο κατηγορητήριο είπε ότι «θα καταθέσουμε αν δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης πως δεν θα αμνηστεύσει τον Κώστα Καραμανλή».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύθηκε, πάντως, ότι «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η καπήλευση γίνεται όταν συγκαλύπτεις τον αρμόδιο υπουργό» είπε.

Σε ό,τι αφορά το δάνειο που έδωσε ο ίδιος στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη μεταβίβαση των μετοχών του λόγω πιθανού ασυμβίβαστου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι πριν από τις ευρωεκλογές θα παρουσιάσει την δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης.

«Νομίζω ότι με ξέρετε πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκα, σας είπα ακριβώς ποιος είμαι» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι παιδιά πρωθυπουργών. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουμε ένσημα στην αγορά. Πέρα από τον πρωθυπουργό που κυριολεκτικά γεννήθηκε για να κυβερνήσει, ο Υπουργός Οικονομικών από τις σπουδές του έγινε κατευθείαν βουλευτής. Ουδέποτε έχει επιχειρήσει στη ζωή του και αυτή τη στιγμή διοικεί το αναπτυξιακό περιβάλλον της χώρας. Αυτό που σίγουρα δεν ξέρουμε είναι το πόθεν της οικογένειας Μητσοτάκη και το πόθεν της ΝΔ. Η ΝΔ έχει κάνει την καλύτερη ρύθμιση χρέους στην ιστορία, αυξάνεται το χρέος κάθε χρονιά επ’ άπειρον. Πώς πληρώνονται τα social media της ΝΔ; Πώς πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ;» τόνισε.

Ακόμα επέμεινε στα περί διεθνών παρατηρητών για τις εκλογές, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να εγγυηθεί πως δεν έχουν διαρρεύσει και αλλά στοιχεία Ελλήνων πολιτών.

Ωστόσο ξεκαθάρισε, πως δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα του 2023, ενώ για τις κάλπες του Ιουνίου ανέφερε πως «δεν έχω σκοπό να αρνηθώ το αποτέλεσμα και δεν το φοβάμαι, κιόλας, νομίζω ότι πάμε πολύ καλά».

To άρθρο Το μήνυμα Κασσελάκη για συσπείρωση και ανατροπή – Σκληρή γραμμή για τα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button