LifeStyle

Χωρίζουν Φελίπε και Λετίθια; Έχει υπογραφεί το διαζύγιο, στον βασιλιά η επιμέλεια των παιδιών

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους του γάμου του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια, συζύγου του Βασιλιά Φελίπε, με τον πρώην άντρα της αδερφής της. 

Μία συμφωνία που είχαν υπογράψει η Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε πριν από το γάμο τους κάνει τώρα το γύρο του κόσμου στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Λέγεται ότι όταν έγινε γνωστή η φερόμενη απιστία, ο 56χρονος βασιλιάς Φελίπε, έδωσε στη Λετίθια τα χαρτιά του διαζυγίου, για να τα υπογράψει, τα οποία περιείχαν πληροφορίες για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με την «Bild» η 51 ετών Λετίθια υπέγραψε τα έγγραφα.

Η απιστία που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου

Σαν βόμβα έσκασε στο Παλάτι ότι η Λετίθια είχε παράλληλη σχέση με τον 53χρονο Τζέιμι ντελ Μπούργο, δηλαδή με τον άντρα της μικρότερης αδερφής της, Τέλμα Ορτίζ.

Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας ήταν αυτός που έκανε τις αποκαλύψεις και μοιράστηκε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως απόδειξη της ερωτικής τους σχέσης, στο βιβλίο υπό τον τίτλο: «Η Λετίθια και εγώ» ανοίγοντας τα χαρτιά του στον δημοσιογράφο Χάιμε Πενιαφιέλ για την σχέση του με την βασίλισσα.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη Λετίθια τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο του βασιλικού ζεύγους.

Η αποκάλυψη αυτή φέρεται να έχει σοκάρει τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την Bild, αναφέρουν τώρα πως η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε υπέγραψαν μια συμφωνία διαζυγίου κατά τη διάρκεια μιας συζυγικής κρίσης στο παρελθόν.

Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Ζαρζουέλα» και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίσια λέγεται ότι αναγκάστηκε να τα υπογράψει.

Οι σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας άλλαξαν στη συνέχεια την αρχική αίτηση διαζυγίου και έβαλαν τη Λετίθια να υπογράψει το επίμαχο έγγραφο στο παλάτι «Ζαρζουέλα» κοντά στη Μαδρίτη, την κατοικία της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Τι φέρεται να αναφέρει η συμφωνία αυτή

Σε περίπτωση διαζυγίου, οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη πριγκίπισσα Λέονορ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία, θα παραμείνουν με τον Φελίπε στο παλάτι μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίθια θα πρέπει επίσης, να του παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία.

Στα μέσα Ιανουαρίου, η ειδικός της βασιλικής οικογένειας Πιλάρ Έιρε υποστήριξε στο καταλανικό τηλεοπτικό κανάλι «TV3» ότι ο γάμος του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια ήταν απλώς για τα… μάτια του κόσμου.

Σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι περνάει τη χειρότερη κρίση από το 2013, όταν ανέβαλαν το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών τους, κάτι που θα γίνει τον Απρίλιο του 2025, όταν η Σοφία θα γίνει 18 ετών.

«Άνθρωποι από τη βασιλική οικογένεια μου είπαν ότι η Λετίθια είναι συντετριμμένη και περνάει μια δύσκολη στιγμή. Δεν νομίζω ότι ο γάμος τους θα διαρκέσει πάνω από ένα χρόνο», τόνισε η βασιλική εμπειρογνώμονας.

Αυτήν τη στιγμή, ο Φελίπε και η Λετίθια ζουν χωριστές ζωές, πραγματοποιώντας μόνο δημόσιες εμφανίσεις, σύμφωνα πάντα με την ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Στο τέλος όμως η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας θα ανακοινώσει τον χωρισμό, προσθέτει.

To άρθρο Χωρίζουν Φελίπε και Λετίθια; Έχει υπογραφεί το διαζύγιο, στον βασιλιά η επιμέλεια των παιδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button