ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία ερευνάται για το θάνατο 19χρονης κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής

Ο Ντίμας Καντίντο, ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 20 ετών της Κορίνθιανς στη Βραζιλία, ερευνάται για το θάνατος μίας 19χρονης κοπέλας, η οποία και εμφανίζεται να έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους επαφής.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάλεσε το ασθενοφόρο, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη λιποθύμησε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, αλλά εκείνη βρέθηκε να «αιμορραγεί από τον κόλπο της», με ίχνη αίματος στο στρώμα του κρεβατιού και το πάτωμα του σπιτιού του Βραζιλιάνου.

Οι εξετάσεις για το θάνατό της δε, έδειξαν ότι είχε υποστεί τέσσερις καρδιακές ανακοπές λόγω απώλειας αίματος από μία τομής πέντε εκατοστών στον κόλπο της, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να εξετάζεται πλέον από τις αρχές. Η 19χρονη φέρεται επίσης να είχε πει ψέματα στους γονείς της, ότι θα μείνει σε μία φίλη της, για να μεταβεί τελικά στο σπίτι του Καντίντο.

 

To άρθρο Ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία ερευνάται για το θάνατο 19χρονης κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button