Ομορφιά

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες δυόμιση μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Ο Στέλιος Ρόκκος δυόμιση μήνες μετά από την τραγωδία που έζησε εκείνος και η οικογένειά του, όταν ο αδελφός του Νίκος βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα, επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση.

Να θυμίσουμε ο Νίκος Ρόκκος ήταν ψαράς και εκείνο το μοιραίο Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου είχε βγει στα ανοιχτά της θάλασσας της Λήμνου. Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και αργά το βράδυ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο πόνος δυσβάστακτος για την οικογένεια του τραγουδιστή και τα παιδιά του άτυχου άνδρα που έχασαν ξαφνικά και άδικα τον πατέρα τους.

Στις 3 Ιανουαρίου η οικογένεια αποχαιρέτησε τον Νίκο Ρόκκο στο χωριό του, Καλλιόπη στην Λήμνο.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία η ηλικιωμένη μητέρα του Νίκου Ρόκκου που μέσα σε δύο χρόνια έχασε δύο παιδιά της.

Ο Κώστας Ρόκκος έφυγε από τη ζωή το 2021 προδομένος από την καρδιά του, ενώ το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή και ο Νίκος Ρόκκος, με τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης να μην έχουν γίνει γνωστά.

Όλο αυτό το διάστημα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει πενθήσει σιωπηλά τον αδικοχαμένο αδελφό του.

«Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε», είχε γράψει στα social media η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα.

Η επιστροφή στις νυχτερινές πίστες

Μετά το πρόωρο τέλος των εμφανίσεών του στην Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στις πίστες και αυτή τη φορά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη ξεκινούν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 1η Μαρτίου σε νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Posidonio music hall επιστρέφει με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, ένα εναλλακτικό σχήμα που αναμένεται να συζητηθεί και να γίνει το meet point της κοσμικής Αθήνας την περίοδο της Άνοιξης!

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή, δύο μεγάλες προσωπικότητες που θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα διασκέδασης της λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο Στέλιος Ρόκκος μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας από Παρασκευή 1 Μαρτίου!».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button