LifeStyle

Η νέα καθημερινότητά της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο – «Με είχα κρατήσει καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι»»

Για τη νέα καθημερινότητα στη ζωής τη μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε μεταξύ άλλων η Λένα Δροσάκη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real life.

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με το παιδί της και τη δουλειά της ύστερα από το διαζύγιό της από τον γνωστό ηθοποίο, τονίζοντας ότι απολαμβάνει να βρίσκι χρόνο και για τον εαυτό της.

Πιο αναλυτικά, η συνέντευξη έχει ως εξής:

Πιέστηκες ποτέ με την τελειομανία;

Ναι. Δε μπόρεσα να ξεφύγω από τη φοβία να είμαι καλή, να είμαι όμορφη, να είμαι περιποιημένη, να αποδείξω ότι αξίζω. Το ξεπέρασα τώρα πια. Δε με ενδιαφέρει το θεαθήναι τόσο.

Το να παίρνεις θέση στα πράγματα, σου έχει βγει πάντα σε καλό;

Όχι βέβαια, αλλά δε μπορώ να ζήσω αλλιώς. Πρέπει να είμαστε με το δίκαιο για να προχωρήσει η κοινωνία μας στο σωστό δρόμο. Μεγαλώνουμε και παιδιά. Ήμουν και πριν από το παιδί έτσι, απλά με το παιδί μου εκδηλώθηκε πολύ έντονα. Παλιά μπορεί να με έπνιγε το δίκαιο, αλλά να περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσω. Τώρα δε θα το επιτρέψω.

Τι άλλο έχει αλλάξει στη ζωή σου ο γιος σου;

Έχει αλλάξει το είναι μου. Τα πάντα έχουν αλλάξει. Δεν έχει μείνει τίποτα το ίδιο.

Σε ακούω που μιλάς για εκείνον και λιώνεις.

Ναι, λιώνω για τον γιο μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αγαπήσω με αυτόν τον τρόπο. Εγώ, δόξα τω Θεώ, έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Είμαι ευγνώμων με τη ψυχοθεραπεία που έχω κάνει, που μπορώ να δεχτώ και να αντέξω και να νιώσω τέτοια αγάπη. Δε μπορείς να αντέχεις στην ευτυχία εάν δεν είσαι έτοιμος. Έχουμε μάθει να αντέχουμε στον πόνο, στην κακοποίηση. Η δουλειά με τον εαυτό μου με βοήθησε να κάνω χώρο μέσα μου για να αντέξω την αγάπη.

Η καθημερινότητά σου πώς είναι;

Εύκολη δεν είναι γιατί πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά μέσα σε μια ημέρα. Αλλά, είμαι ήρεμη, απολαμβάνω την καθημερινότητά μου με όλες τις δυσκολίες. Προσπαθώ να βρίσκω τη χαρά και την απόλαυση μέσα από τις καθημερινές στιγμές, για να μην έχω γκρίνια και μιζέρια.

Μετά το διαζύγιο, πως τα καταφέρνεις με τη δουλειά και το παιδί;

Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου. Είναι ευλογία ότι με βοηθούν αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε “πάω να παίξω με τη γιαγιά μου”. Είναι πλούτος αυτό. Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση.

Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας ότι αυτοί τον φροντίζουν. όπως και ο αδελφός μου, που έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί. Για μένα, η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πως είναι η αγάπη.

Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου;

Είμαι πολύ περήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για μένα και τα καταφέρνω. Με είχα κρατήσει αρκετό καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου.

Τη μοναξιά την απολαμβάνεις;

Τη μοναξιά την απολαμβάνω, ειδικά τώρα που έχω κόσμο μέσα στο σπίτι. Πριν από λίγο καιρό, οι γονείς μου με τον αδελφό μου και τον Αναστάση πήγαν για λίγες μέρες στην Πάτρα. Δεν ήξερα τι να κάνω μέσα στο σπίτι μόνη μου, ήταν περίεργο. Αν και χωρίς τον Αναστάση το σπίτι είναι άδειο, απόλαυσα αυτή την ηρεμία.

To άρθρο Η νέα καθημερινότητά της Λένας Δροσάκη μετά το διαζύγιο – «Με είχα κρατήσει καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι»» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button