Μόδα

Ο Γιώργος Νταλάρας σε νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων: «Θα χαίρονται οι δικοί σας με αυτό που κάνετε»

Στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά, έδωσε το παρών το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Νταλάρας και έξω από το βιβλιοπωλείο όπου έγινε η παρουσίαση τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία για μία δήλωση.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η προηγούμενη αντίδρασή του προς τους ρεπόρτερ πριν από έναν μήνα και την έκταση που πήρε το θέμα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Νταλάρας επέλεξε να αποφύγει τις κάμερες χωρίς να προχωρήσει σε κάποια δήλωση, παρότι δεν παρέλειψε να επαναλάβει μία αιχμηρή ατάκα από την πρότερη τοποθέτησή του.

«Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός», είπε αρχικά βγαίνοντας από το γνωστό βιβλιοπωλείο ο Γιώργος Νταλάρας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

Υπενθυμίζεται πως έναν μήνα νωρίτερα ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, σε ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Εκεί τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για να επανατοποθετηθεί σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τους νεότερους συναδέλφους του σε συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο.

Ο Γιώργος Νταλάρας προχώρησε τότε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προς τους ρεπόρτερς, κάνοντας λόγο για «εργασία που στερείται αρχών», ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί και προσωπικά σε κάποιους από αυτούς, επικαλούμενος τα οικεία τους πρόσωπα.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», σχολίασε μεταξύ άλλων τότε ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερς που τον περίμεναν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button