Ομορφιά

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε μαγαζί με κάποιον που τα είχε με άλλη παρουσιάστρια»

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή μια ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τις μητέρες αναφέρθηκε στα παθιασμένα φιλιά της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και στην πρόσφατη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Αν η κα Καινούργιου αισθάνεται προδομένη, βλέπω ξαφνικά όλη τη showbiz να λέει ότι δεν θα έπρεπε να το πει.

Την κα Καινούργιου μπορείς να την κατηγορήσεις για το οτιδήποτε. Όμως, γνωρίζουμε ότι είναι μια γυναίκα που εν πολλοίς έχει επιτρέψει την showbiz να διεισδύσει στη ζωή της. Έχει βγει κι έχει μιλήσει για συντρόφους της, για το πότε είναι μόνη της, για το αν ψάχνει άντρα, πότε θα γίνει μητέρα και τι σκοπεύει να κάνει. Όταν λοιπόν ένας πρώην σύντροφός της τα φτιάχνει με μια φίλη της, το θεωρεί κι αυτό ότι είναι δικιά της ζωή.

Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος που ενέπλεξε την κα Σταυροπούλου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο δρόμος της καρδιάς και του σεξουαλικού ενστίκτου υπερτερεί και ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Όμως, λέει η συμπαθέστατη κα Μπάρκα ότι “δεν περίμενα ποτέ ότι θα δημοσιοποιιηθεί”», παρατήρησε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια είπε για τη Δανάη Μπάρκα: «Συγγνώμη, είσαι δημόσιο πρόσωπο και φιλιέσαι σε ένα μαγαζί με κάποιον άνθρωπο που τα είχε με μια άλλη γυναίκα της τηλεόρασης. Δεν γνωρίζεις ότι θα υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα τραβήξουν βίντεο; Και αν αυτό το βίντεο δημοσιοποιηθεί θα εμπλακείς σε μία κατάσταση που εσύ λες ότι δεν περίμενες;

Λέει δεν περίμενα και ρωτώ εγώ: Όταν φιλιόταν δημόσια -και καλά έκανε- υποψιαζόταν φαντάζομαι ότι επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button