LifeStyle

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν από μερικούς μήνες. Μια και το ιερό μυστήριο δεν έγινε, οι φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον επιχειρηματία φούντωσαν.

Να παντρευτούν επρόκειτο το περασμένο καλοκαίρι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω θεατρικών υποχρεώσεων της ηθοποιού.

Από τότε ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού, κάτι που έχει διαψεύσει παραπάνω από μία φορά η ίδια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα νέο δημοσίευμα στο διαδίκτυο, που θέλει την ηθοποιό και τον γνωστό επιχειρηματία να έχουν χωρίσει οριστικά, καθώς οι κοινές έξοδοί τους έχουν αραιώσει.

Πιο συγκεκριμένα, μία βραδινή έξοδος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (03.02.2024) σε διαφορετικά μαγαζιά, πυροδότησε τις φήμες ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η ίδια διαψεύδει ότι έχει χωρίσει από τον -επί 3,5 χρόνια- χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

To άρθρο Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Πηλαδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button