LifeStyle

ΑΕΚ: «Ύβρεις και χειρονομίες Κούγια που δεν βλέπεις ούτε στη γ’ ερασιτεχνική κατηγορία – Ευτυχώς ο κόσμος τον αγνόησε»

Σε καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Κούγια προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία κάνει λόγο για προκλήσεις από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός  στο περιθώριο του χθεσινού ντέρμπι των δύο ομάδων στην Opap Arena.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να σημειώσουμε πως χθες στην OPAP Arena, είχαμε πρωτοφανή προκλητικά φαινόμενα που ευτυχώς αγνοήθηκαν από τον κόσμο μας, που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκκλήσεις μας πριν το παιχνίδι να μη δώσει σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή ήμασταν σίγουροι πως θα υπάρξουν.

Δυστυχώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κούγιας, με την εμφάνιση του στο μπαλκόνι της σουίτας της φιλοξενούμενης ομάδας, άρχισε να προκαλεί τους φιλάθλους μας που βρίσκονταν κοντά.

Υπήρξαν ύβρεις, χειρονομίες, αρχικά ειρωνικές και μετά χυδαίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαναλαμβάνουμε πως είναι προς τιμήν των φιλάθλων μας, πως αγνόησαν αυτή την εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδο μας», αναφέρεται συγκεκριμένα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Για να καταλήξει η σχετική ενημέρωση: «Πρέπει να τονίσουμε πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου ήταν απόλυτα μεμονωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Για τους οποίους (του Κούγια φυσικά συμπεριλαμβανομένου) φροντίσαμε για μια ακόμη φορά να έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Κι από πλευράς τους υπήρξε πλήρης συνεργασία, δεν έχουμε κανένα παράπονο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως δεν έχει υπάρξει και τις προηγούμενες φορές που έχουμε φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό.

Ουδέποτε έχουμε προκληθεί, ούτε εμείς φυσικά έχουμε προκαλέσει ποτέ στο Φάληρο και δείχνουμε αντίστοιχο πνεύμα συνεργασίας.

Μέχρι που ήρθε χθες ο συγκεκριμένος παράγοντας για να δούμε αυτή την μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν βλέπεις πλέον στην Ελλάδα ούτε σε γήπεδο τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Αγραφιώτης κάλεσε ο ίδιος τον συγκεκριμένο παράγοντα να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button